24 Spa: Kaspersky Ferrari pakt de pole.

James Calado heeft tijdens de Superpole de snelste tijd gereden en start morgen met de Kaspersky Ferrari vanuit pole voor de Total 24 Hours of Spa. Calado was sneller dan de Lamborghini van Mirko Bortolotti.

Lees meer

24H Spa: 20 auto's voor Superpole bekend, AKKA ASP Mercedes snelste

De twintig auto’s die in de Super Pole zullen strijden om de beste startplek voor de 24 Uren van Spa zijn bekend. Na de twee kwalificatiesessies op donderdag zaten maar liefst 36 GT3 bolides binnen dezelfde seconde. Een plek bij de snelste twintig bemachtigen kwam dus aan op duizendsten van een seconde.

(Foto: Blancpain GT Series Press)

Lees meer

Porsche stopt met LMP1

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het officieel: Porsche trekt de stekker uit het LMP1 programma om zich toe te leggen op deelname aan de Formule E. De Duitse autobouwer verlaat de topklasse van het World Endurance Championship eind dit seizoen. Daarmee is het voortbestaan van de LMP1 klasse hoogst onzeker.

Lees meer

Goodwood Revival 2017: de races zijn gekend!

Zeven weken scheiden ons nog van een nieuw top evenement op het domein van Lord March, Goodwood Revival. Goed voor een uitverkocht weekend vol actie die ons terug brengt in de tijd. Een echte aanrader voor liefhebbers van auto's, moto's en vliegtuigen uit vervlogen tijden, en vergeet u vooral niet om te kleden!

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.