• Home

Neuville zegeviert na onwaarschijnlijke thriller!

Niet Elfyn Evans maar wel Thierry Neuville heeft op het nippertje de WK rally van Argentinië gewonnen. Onze landgenoot pakt zo zijn tweede opeenvolgende overwinning in het wereldkampioenschap na wat een van de spannendste ontknopingen in de geschiedenis van de sport moet zijn.

Lees meer

F1: Eerste overwinning voor Bottas na thriller.

Valtteri Bottas heeft in Sochi zijn eerste overwinning gepakt in de Formule 1. De Finse Mercedes-coureur haalde het maar net van WK-leider Sébastian Vettel. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne reed de wedstrijd uit.

Lees meer

Abbring autoritair naar winst in spannende Wallonie.

Kevin Abbring en Pieter Tsjoen hebben in hun Peugeot 208 T16 van DG Sport een enorm spannende Rallye de Wallonie gewonnen. Een lekke band voor Vincent Verschueren besliste zondag de wedstrijd.

Lees meer

Abbring leidt in Wallonie, Verschueren opnieuw indrukwekkend.

Kevin Abbring gaat als leider naar de slotdag in de Rallye de Wallonie, de vierde wedstrijd voor het Belgische rallykampioenschap. De Peugeot-rijder heeft een voorsprong van wel amper dertien seconden op BK-leider Vincent Verschueren.

Lees meer

Neuville jaagt op de overwinning in Argentinië!

Thierry Neuville heeft op de tweede volledige wedstrijddag van de WK rally van Argentinië een knappe inhaalbeweging gemaakt. Onze landgenoot wist op te klimmen naar de tweede plaats op elf seconden van leider Elfyn Evans.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.