Ricciardo wint waanzinnige Grand Prix in Baku.

Daniel Ricciardo heeft met zijn Red Bull een waanzinnige Grote Prijs van Azerbeidzjan gewonnen. Sébastian Vettel en Lewis Hamilton raakten na een onderlinge vete niet op het podium, terwijl Valtteri Bottas en de indrukwekkende Lance Stroll daar wel in slaagden.

Lees meer

Maxime Soulet wint Blancpain Endurance Cup in Paul Ricard.

Onze landgenoot Maxime Soulet, Andy Soucek en Vincent Abril hebben in een Bentley in Paul Ricard de derde manche voor de Blancpain GT Series Endurance Cup gewonnen. Voor Bentley is het de eerste overwinning in de Endurance Cup sinds 2014.

Lees meer

Lietaer en Vanwijnsberghe winnen bij de Historics

De leiders na het eerste gedeelte van de Las Vegas Ypres Historic Rally en de Classics Ypres Rally, respectievelijk Paul Lietaer en Didier Vanwijnsberghe, hebben de lijn kunnen doortrekken tot aan de eindstreep. Al liep het niet van een leien dakje voor beiden.

Lees meer

Paul Lietaer en Didier Vanwijnsberghe als leiders de nacht in

Zowel in de Las Vegas Ypres Historic Rally, voorbehouden voor FIA-rijders, als de Classics Ypres Rally, kregen in het vrijdaggedeelte vier klassementsproeven voorgeschoteld. Zoals verwacht nam Paul Lietaer meteen de leiding bij de FIA’s, en de besttijden volgden elkaar vlot op.

Lees meer

De shakedown in Boezinge, dat is ... testen in extreme temperaturen.

De testrit voor de deelnemers aan het Historic-gebeuren luidt traditioneel de start in van het lang rallyweekend. Toen de eerste startvlag naar beneden dwarrelde om 19 uur, ging de temperatuur nog heel vlot en ruim boven de 30 graden. Wat ervoor zorgde dat het voor de rijders echt bakken en braden was binnenin de wagen. Eenmaal ze terug de assistentie bereikten, gutste het zweet gewoon uit de helm.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.