• Home

TCR International: Guillaume Mondron achter het stuur van SEAT Leon TCR en… Edouard Mondron met VW Golf TCR “25 Hours VW Fun Cup!

Na de knappe overwinning in de Qualifying Long Race tijdens het openingsweekend van TCR Benelux scheiden binnen enkele dagen, even, de wegen van Edouard en Guillaume Mondron! In het kader van de 3de round van TCR International Series, die wordt verreden tijdens het weekend van de WEC op Spa, kruipen de Mondron-broers niet achter het stuur van dezelfde bolide. Geheel volgens het internationaal reglement geldt één coureur per auto en zijn, zoals in TCR Benelux, geen duo’s mogelijk.

Lees meer

Jacky Ickx samen met zijn vijf kinderen aan de start van de 25 Uur VW Fun Cup.

De VW Fun Cup viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. Om dat heuglijke feit extra in de verf te zetten maakte organisator Kronos Events bekend dat er tijdens het hoogtepunt van het seizoen, de 25 Uur VW Fun Cup in Francorchamps, enkele heel bijzondere gasten worden verwacht: Jacky Ickx staat samen met zijn vijf kinderen aan de start van ‘De Langste Race ter Wereld’!

Lees meer

Huygens en De Wilde pakken brons bij hun debuut in Belcar.

Afgelopen weekend stond te Spa-Francorchamps de openingsmanche van het Belcar Endurance Championship 2017 op het programma, dit in het kader van de TCR Benelux Challenge. Voor Johan Huygens en John De Wilde, allebei nieuw in het kampioenschap, was dit meteen een schot in de roos en goed voor een mooie, bronzen trofee. Het staat buiten kijf dat het duo Huygens – De Wilde dé revelatie was van het weekend!

Lees meer

Is er een huwelijk tussen BRAVO en Belcar in de maak?

De Belgian Historic Cup schiet zijn seizoen op gang in het Nederlandse Zandvoort, waar de kranige oudjes driemaal de Nederlanders zullen vergezellen tijdens de Historic Zandvoort Trophy. Drie races voor de Historics en drie voor de Youngtimers samen met hun Nederlandse collega’s. Nadien worden de klassementen opgesplitst en kennen we de eerste leiders in de vier categorieën van de Belgian Historic Cup.

Lees meer

Kevin Demaerschalk gaat de uitdaging van de Rallye de Wallonie aan.

Vrijdagavond staan Kevin Demaerschalk en Bram Eelbode aan de start van de Rallye de Wallonie, de tweede van vijf wedstrijden die in 2017 op hun programma staan. Aan het stuur van de DS 3 R5 van J-Motorsport verdedigen ze in het Belgische kampioenschap rally de kleuren van Citroën Belux.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.