• Home

Dries Vanthoor met topbezetting in Total 24 Hours of Spa.

Goed een maand na zijn schitterende winst in de categorie LM GTE Am in de 24 Uur van Le Mans, staat er voor Dries Vanthoor een tweede 24-uursrace in een reeks van drie op het programma. De 19-jarige Limburger doet dat in de Belgische Ardennen, tijdens de Total 24 Hours of Spa, de grootste GT-race ter wereld, meteen ook de vierde van vijf wedstrijden van de Blancpain GT Series Endurance. Met als teamgenoten de drievoudige winnaars van de 24 Uur van Le Mans André Lotterer en Marcel Fässler, tevens in de kleuren van Audi, start Dries als één van de medefavorieten voor deze keiharde wedstrijden. Wij stelden Dries drie vragen alvorens hij naar de Ardennen afreisde…

Lees meer

Andy Lefevere met Skoda Fabia WRC in Staden en Roeselare.

In 2011 huurde Andy Lefevere een Subaru Impreza WRC voor de Condroz Rally, na amper 4 proeven moest hij opgeven maar de piloot uit Staden wou absoluut nog eens het plezier beleven aan het stuur van een WRC. Sinds begin dit jaar begon Andy uit te kijken om een WRC te huren voor de ConXion Omloop van Vlaanderen, maar dit bleek geen makkelijke opdracht.

Lees meer

Zes wagens en negentien rijders voor Belgian Audi Club Team WRT in de Total 24 Hours of Spa.

De 69ste editie van de Total 24 Hours of Spa begint deze dinsdag met de eerste vrije training voor de Bronze-rijders. Eén van de favorieten voor de zege is natuurlijk Belgian Audi Club Team WRT. Het Belgische team zal immers niet minder dan zes Audi R8 LMS GT3 inschrijven voor de dubbele race rond de klok van de Ardennen: vijf voor de zege in het algemeen klassement en één voor een succes in Pro-Am.

Lees meer

Ward Sluys wint klasse en eindigt op podium in Eneos Palanga 1006 Powered by Hankook en zet zo zegereeks verder.

Na de zeges in de Benelux Supercar Challenge, waarin Ward Sluys en Bas Schouten in een BMW M4 Silhouette van het Nederlandse topteam JR Motorsport, ook het kampioenschap aanvoeren, kende het duo ook succes buiten de topklasse van de Benelux Supercar Challenge. Samen met de Belgische Amerikaan Daniel Colembie, werd het Belgisch-Nederlandse duo knap derde in de Eneos Palanga 1006 KM Powered by Hankook. Aan het stuur van de PRODIAXO Racing // MOJO Lounge Team BMW M3 GTR won het trio meteen ook de klasse A3000+ en dat zonder dat vooraf enige ambitie op een dergelijk sterk resultaat werd gekoesterd.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.