• Home

Achiel Boxoen na Ieper: “Megaleuke ervaring en veel bijgeleerd!

Na de 53ste editie van de Rally van Ieper tikten Achiel Boxoen en Jasper Vermeulen met hun ŠKODA FABIA R5 #20 als zeventiende aan. Het feit dat ze na het lange en lastige hoogtepunt van het Belgische rallykampioenschap aan de finish stonden was voor het jonge duo een bron van tevredenheid.

Lees meer

DG Sport Competition: Spannend gaat ook.

U hoeft er niet aan te twijfelen, bij het team van DG Sport Compétition houdt men van sterke emoties. Zo konden Kevin Abbring en Pieter Tsjoen na twee dagen lang hard sprinten met hun Peugeot 208 T16 naar het hoogste podiumtrapje in de Rally van Ieper rijden. Het Nederlands-Belgische duo finishte als een kanonskogel, om zo een tot de laatste meter spannend duel in hun voordeel te beslechten. Na een derde scratch in de laatste chronorit wist de jonge Nederlander, perfect bijgestaan door de ervaren voormalige Belgische kampioen, een prestigieuze zege te behalen, in de belangrijkste rally van het land. Het hele team uit Theux was uiteraard in de wolken, niet in het minst team manager Alain Georges.

Lees meer

Polle Geusens foutloos naar de 9de plaats, "Opdracht volbracht!"

Renties stond dit weekend in de schijnwerpers tijdens de Ypres Rally, nog altijd de absolute topwedstrijd op de Belgische rallykalender. Na de aankondiging dat Renties voor drie jaar hoofdsponsor wordt van de "Renties Ypres Rally", kleurden de groene kleuren van het autoverhuurbedrijf van de familie Vanneste ook de wedstrijd dankzij Polle Geusens en Filip Cuvelier. De Ford-combinatie werkte de moeilijkste opdracht van het seizoen schitterend af.

Lees meer

Vanbellingen en Vanrijkelen ongedeerd na enorme crash in Ieper

Voor Steve Vanbellingen stond de grootste rally van het seizoen op het menu. In Ieper was het namelijk tijd voor de Ypres Rally, de jaarlijkse hoogmis van de Belgische rallysport, getuige de aanwezigheid van WRC-ster Thierry Neuville.

Lees meer

Guillaume de Mévius en Louis Louka: "Een belangrijke stap richting titel”

Guillaume de Mévius en Louis Louka droomden er van om in de meest prestigieuze wedstrijd van het Belgian Rally Championship met hun Peugeot 208 R2 naar de zege te rijden. Met heel wat brio en evenveel maturiteit wisten de leden van het RACB National Team hun doel te behalen. Door deze prestatie zouden ze over enkele weken zekerheid moeten kunnen verwerven over de nationale titel.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.