• Home

Johan Huygens is klaar voor zijn debuut in het Belcar Endurance Championship.

Na een meer dan verdiende winterpauze draaien de motoren stilaan warm om komend weekend de openingsmanche van het nieuwe Belcar Endurance Championship te verrijden. Dit te Spa-Francorchamps. Voor Johan Huygens, regerend BGDC-kampioen, wordt dit meteen het debuut met de Porsche 991 GT3 Cup van EMG Motorsport.

"Nadat we algemeen kampioen werden in het BGDC-kampioenschap 2016, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging," vertelt Huygens. "We zijn dan met Edgard Terium van EMG Motorsport rond de tafel gaan zitten en uiteindelijk zijn we gekomen tot waar we nu staan. Het wordt dus een seizoen Belcar met de GT3 Cup. De overgang van de BMW naar de Porsche is gigantisch. Dit is echt helemaal opnieuw beginnen maar de afgelopen weken hebben we een aantal tests en trainingen afgewerkt en het vertrouwen begint te groeien. Ik begin de wagen beter en beter te kennen en dat resulteert ook in betere tijden. Ik besef heel goed dat dit voor mij vooral een ‘leerseizoen’ gaat worden maar de goesting om er in te vliegen is enorm. Dit wordt een ontzettend spannende ontdekkingstocht voor zowel de mannen van FSA Racing Team als de mannen van EMG en we kijken allemaal uit naar een succesvolle samenwerking. Via deze weg wil ik ook graag onze trouwe sponsors bedanken. Zonder hun steun zou dit avontuur onmogelijk zijn."

Wie FSA Racing Team aan het werk wil zien moet komend weekend afzakken naar het circuit van Spa-Francorchamps. Voor info en tickets, surf naar http://www.circuit-zolder.be/nl/events/belcar-endurance-championship-2017.

Foto Porsche: Steve Van Den Hemel.

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.