• Home

Stephan Wright gaat voor drie op drie.

Voor het derde jaar op rij komt de jonge Ier Stephen Wright aan de start van de Sezoensrally in zijn Ford Fiesta R5. Samen met zijn Limburgse copiloot Eddy Smeets werd hij zowel in 2015 als in 2016 knap 3de algemeen, de podiumplaats die het duo dit jaar weer ambieert.

Stephen Wright: "Ik kijk opnieuw erg uit naar de Se­zoensrally. De ontvangst is er altijd erg goed en de proeven zijn echt knap. Zo'n compacte rally op een dag: dat is echt fijn om te doen. De laatste tijd was het zakelijk erg druk zodat het ook een beetje vakantie wordt... Maar wel een snelle vakantie dan ! De service­truck met de Fiesta is woensdagochtend vertrokken in Ierland. Ik ben sinds woensdagnacht in Genk te gast bij Eddy die deze trip weer mede mogelijk maakte. Twee mecaniciens - Keith en Keith - komen vrijdag per vliegtuig en we krijgen nog versterking van Dré, een Nederlandse vriend-mecanicien van Eddy. Onze R5 is misschien de oudste aan de start maar ik zou hem toch graag op het finishpodi­um zien staan 's avonds."

Eddy Smeets: "Het werk voor de organisatie was nog meer dan andere jaren maar alles zit nu wel op schema. Donderdagavond hang ik mijn hemd van Racing Team Moustache aan de kapstok en word ik deelnemer. Eindelijk nog eens ral­lyactie want het is pas mijn eerste wedstrijd van dit seizoen! Ik ben benieuwd naar de strijd voor de ereplaatsen want Princen en Verschueren zullen vermoedelijk moeilijk bij te houden zijn... Ik verwacht me aan een leuke competitie voor de derde plaats met de overige R5's van Allart, Cornelis en zeker ook Polle Geusens. Vorig jaar openden we de wedstrijd sterk op KP De Hees. Die taktiek - aanvallen vanaf de eerste meter - zullen we hoogstwaarschijnlijk ook bij onze derde deelname toepassen. En dan zien we wel waar ons dat tegen de avond brengt..."

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.