Audi: prachtige A3 Berline

De tweede generatie van een Audi succesverhaal is er – de A3 Berline. De compacte vierdeurs is digitaal en volledig geconnecteerd – van infotainment tot de rijhulpsystemen. Onder het elegante koetswerk garanderen gedeeltelijk geëlektrificeerde aandrijflijnen en een verfijnde ophanging een rijbeleving die even efficiënt als dynamisch is. De Audi A3 Berline is beschikbaar bij de Europese verdelers vanaf de zomer van 2020.

De tweede generatie van een Audi succesverhaal is er – de A3 Berline. De compacte vierdeurs is digitaal en volledig geconnecteerd – van infotainment tot de rijhulpsystemen. Onder het elegante koetswerk garanderen gedeeltelijk geëlektrificeerde aandrijflijnen en een verfijnde ophanging een rijbeleving die even efficiënt als dynamisch is. De Audi A3 Berline is beschikbaar bij de Europese verdelers vanaf de zomer van 2020.

De nieuwe A3 Berline krijgt een sportieve, elegante look. In vergelijking met zijn voorganger groeit hij met 4 cm tot een totale lengte van 4, 50 meter bij een onveranderde wielbasis. In de breedte komt er 2 cm bij voor een totaal van 1,82 meter, terwijl hij in de hoogte 1 centimeter groeit tot 1,43 meter. Dit zorgt voor een toegenomen hoofdruimte – een tweetal centimeter vooraan dankzij de lagere zitpositie van de bestuurderszetel – en wat extra elleboogruimte. Met 425 liter is de bagageruimte exact even groot als het voorgaande model.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws