Porsche: modern snufje voor de oudjes

Moderne connectiviteit voor tijdloze klassieke auto’s: het nieuwe Porsche Classic Communication Management (PCCM) opent de digitale wereld voor de vintage en jonge klassieke auto’s van het merk. De PCCM is ontwikkeld in twee varianten en kan exact de originele inbouwunits vervangen door 1-DIN of 2-DIN afmetingen. Beide infotainmentsystemen bieden een touchscreen met hoge resolutie en moderne functies zoals DAB + en Apple CarPlay, evenals navigatie aan boord. De nieuwe PCCM-systemen zijn te bestellen via de Porsche Classic online shop of via het Porsche Center.

Het Porsche Classic Communication Management is een doorontwikkeling van het vorige radionavigatiesysteem voor klassieke Porsche-sportwagens. Net als dit systeem past de nieuwe PCCM precies in de 1-DIN-sleuf die decennia lang standaard was in sportwagens. De PCCM wordt bediend via twee draaiknoppen, zes geïntegreerde knoppen en een aanraakgevoelig 3,5-inch display. Net als het voorgangermodel bevat het een navigatiefunctie met zoeken naar “Point of Interest” in een verbeterde versie. Routebegeleiding vindt optioneel plaats als een eenvoudige pijlweergave in een 2D- of 3D-weergave. Het bijbehorende kaartmateriaal wordt geleverd op een aparte SD-kaart, die ook kan worden besteld in de Porsche Classic online shop of via een Porsche-centrum.

Het nieuwe Porsche Classic Communication Management-systeem is inclusief kaartmateriaal verkrijgbaar voor 1.478,74 euro (PCCM) of 1.649,84 euro (PCCM Plus) inclusief btw in de Porsche centra of via de Porsche Classic online shop. Installatie in een Porsche-centrum wordt aanbevolen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws