Merry and happy …

Binnen enkele dagen nemen we afscheid van 2021 en velen zullen daar niet rouwig om zijn. De COVID-19-pandemie houdt de wereld nog steeds in haar greep en we schakelen over van de ene naar de andere variant. Maar er is een maar want het gros van de autosportactiviteiten is gelukkig wel kunnen doorgaan, al was wat puzzelwerk zo nu en dan aan de orde. Het virus zal vermoedelijk nog wel even meegaan, maar met een goeie portie gezond verstand moet het mogelijk zijn om 2022 beter te maken dan de voorbije twee jaren.

RallyandRaces wenst u fijne feestdagen en een deugddoend 2022, met een goede gezondheid op de eerste plaats en natuurlijk ook met veel autosport. Ook volgend jaar zullen wij op hetzelfde elan verder doen en wij hopen dat u ons ook in 2022 talrijk blijft komen bezoeken.

Have fun, enjoy and see you in …

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws