Aantrekkelijke deelnemerslijst in Rallye de Wallonie.

Op de website van de Automobile Club Namur staat de voorlopige deelnemerslijst van de 34ste Rallye de Wallonie van eind deze maand. Zestien R5’s, een RRC en drie WRC’s prijken op die lijst.

In R5 is er natuurlijk de Skoda Fabia van BK-leider Vincent Verschueren, maar ook die van Benoit Allart, Ghislain De Mévius, Melissa Debackere en Edwin Schilt. Kris Princen gebruikt deze wedstrijd als joker, maar Kevin Abbring is met zijn Peugeot 208 T16 wel van de partij. Net als in Spa krijgt hij het gezelschap van de Peugeot van Cédric De Cecco.

Bij Citroën is het uitkijken naar voormalig winnaar Cédric Cherain en Kevin Demaerschalk, terwijl het nog niet helemaal duidelijk is met welke wagen Guillaume Dilley aan de start zal verschijnen. In Spa reed hij onlangs nog met een Skoda Fabia R5. Philip Cracco, Adrian Fernémont, Polle Geusens, Alain Litt, Pieter-Jan Maeyaert en Laurent Mottet kozen dan weer voor een Ford Fiesta R5.

Echte WRC´s

Nog in de klasse RC2 staat Guino Kenis opnieuw aan de start met zijn Mini Cooper RRC. Met Michaël Albert (Skoda Fabia WRC), David Bonjean en Jourdan Serderidis (beiden Citroën C4 WRC) starten ook drie echte WRC´s.

Daarnaast zijn er tal van Mitsubishi´s die zullen strijden in Groep N en zijn er Porsche´s van Fred Bouvy, Francis Lejeune, Henri Schmelcher en Patrick Snijers. Voeg daar nog een pak R3- en R2-wagens bij en een reeks historics en dan weet je dat het opnieuw een erg leuke rally wordt in en rond Namen!

Volledige deelnemerslijst

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.