'Beste dag van het seizoen' voor Vandoorne.

Stoffel Vandoorne kroop een aantal dagen na zijn mislukte Grand Prix-weekend in Bahrein opnieuw achter het stuur van de Mclaren MCL32. Onze landgenoot werkte de tweede testdag af en sloot die bijzonder positief af.

Foto: Mclaren Media.

Vandoorne kende geen problemen met de Honda-motor en kon maar liefst 81 ronden afwerken. Bovendien zette hij de vierde tijd neer op amper acht tienden van de snelste rijder van de dag en dat was Valtteri Bottas met zijn Mercedes.

“Vandaag was onze beste dag van het seizoen”, zegt Vandoorne in het perscommuniqué van Mclaren. “Het was onze eerste dag zonder grote problemen en daardoor konden we ons volledige programma afwerken. Het was een goede dag maar eigenlijk moet elke dag zo zijn en het is niet zeker dat dit de volgende keer opnieuw het geval zal zijn. We hebben enkele belangrijke nieuwe onderdelen op de wagen gezet  en het chassis voelt eigenlijk erg goed aan. Het team heeft fantastisch werk verricht en nu moeten we hard blijven werken om daar te komen waar we willen komen.”

Mercedes voor Ferrari

Vandaag was Mercedes-rijder Valtteri Bottas de snelste in Bahrein. Hij was drie tienden sneller dan de Ferrari van Sébastian Vettel en zes tienden sneller dan Toro Rosso-rijder Carlos Sainz Jr. Vandoorne zette zoals gezegd de vierde chrono op de tabellen.

Volgende week staat in Sochi de GP van Rusland op het programma.

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.