• Home

Goodwood 2017: 70 jarig bestaan van Ferrari wordt gevierd.

Nu al staat vast dat één van de hoogtepunten tijdens het Goodwood Festival of Speed de viering zal zijn van 70 jaar Ferrari, dit aan de hand van 70 significante Ferrari's ter plaatse aanwezig. Het merk dat werd opgericht in 1947 door "il commendatore" Enzo Ferrari, zal in al zijn pracht te bewonderen zijn, van exclusieve road cars, single seaters tot de meest tot de verbeelding sprekende competitie bolides. Voor de fans van het Italiaans merk een echte "once in a lifetime" ervaring!

Van Ferrari's lange, doorlopende en enorm succesvolle geschiedenis in motorsport, zullen een aantal van de meest beroemde Maranello racers in actie zijn op de beroemde 1,16 mijl van Goodwood. Onder deze zullen ongeveer 25 iconische éénzitters aanwezig zijn, die elk op hun beurt tijdens een belangrijke naoorlogse Grand Prix tijdperk gestreden hebben. Aangedreven door vier, zes, acht en twaalfcilinder motoren, met normale aspiratie, superchargers en turbo's.

Sportwagens in actie zullen Ferrari's successen in kaart brengen tijdens alle grote uithoudingswedstrijden, vanaf de late jaren veertig tot op heden. Een exclusieve line-up van de huidige productieauto's zal te zien zijn in de Michelin Supercar Paddock, alsook in actie op de heuvel. Op een andere plaats wordt één van de klassen in de populaire Cartier 'Style et Luxe' schoonheidswedstrijd gewijd aan de legendarische 250 modellen van Ferrari, genoemd naar de 3-liter V12. Deze V12 bracht de Scuderia tot talloze overwinningen op de weg, en diende eveneens als krachtbron voor enkele van de meest econische road cars.

Wie nog tickets wil voor de zaterdag of het ganse weekend is helaas te laat, het bordje SOLD OUT komt tevoorschijn. Tickets voor donderdag, vrijdag of zondag zijn wel nog voor handen maar ook hier is de boodschap meteen bestellen.

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.