Vandoorne: “Situatie bij Mclaren goed voor mijn ontwikkeling”

Stoffel Vandoorne beleeft een moeilijk Formule 1-debuut bij Mclaren, dat hoeft niemand u nog te vertellen. Hijzelf vindt dat natuurlijk jammer, maar verklaart tegenover Autosport.com wel dat die situatie goed is voor zijn ontwikkeling als rijder.

Foto: Mclaren F1 Media.

Niemand twijfelt aan het talent van de 25-jarige Vandoorne maar de vele problemen bij Mclaren zorgen ervoor dat zijn talent een beetje naar de achtergrond wordt verwezen.

“Maar uiteindelijk zijn die problemen goed om  me te helpen in mijn ontwikkeling als rijder”, vertelde Vandoorne vorige week in Sochi aan Autosport.com. “Dit is een moeilijke situatie waaruit ik erg veel kan leren. In het verleden had ik altijd een competitieve wagen en kon ik altijd vooraan meestrijden en nu is het voor mij een uitdaging om samen met het team op zoek te gaan naar oplossingen.”

Die oplossing is wellicht nog niet voor onmiddellijk. “De situatie is wat ze is en waarschijnlijk vinden we niet onmiddellijk een oplossing”, klinkt het. “Het is niet ideaal maar het team heeft alles in huis om opnieuw competitief te worden in de toekomst.”

Dit weekend begint de Formule 1 aan het Europese seizoen in Barcelona.

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.