François Duval in Letland aan het stuur van de DA Racing Peugeot.

Onze landgenoot François Duval is ingegaan op het voorstel van de familie Dubourg om Jean-Baptiste Dubourg in Letland te vervangen tijdens de 10 manche van het wereldkampioenschap rallycross, de ‘Neste World RX of Latvia’.

De kans is vrij groot dat JB Dubourg een dezer dagen voor de eerste keer vader wordt en dan is het vanzelfsprekend dat je een manche in het kampioenschap laat schieten. Zodoende kwam JB’s plaats vrij.

“Ik wil de ganse familie Dubourg, en dan vooral Dominique, bedanken om aan mij als vervanger te denken. Toen ik gecontacteerd werd heb ik, ondanks het feit dat ik nog geen meter met de DA Racing Peugeot heb gereden, geen seconde getwijfeld. DA Racing Eurodatacar is een privé team dat het tegen de grote fabrieksteams opneemt, een beetje zoals David tegen Goliath, en dat maakt de uitdaging nog groter," aldus een enthousiaste François Duval.

Ik hoop eerlijk gezegd een beetje op wisselende weersomstandigheden want daardoor komen de wagens qua kracht een beetje terug op gelijke hoogte. Het is op dit moment niet echt mogelijk om een bepaald doel voor ogen te houden, maar het spreekt wel voor zich dat ik het beste van mezelf ga geven om een mooi resultaat te behalen en op die manier de familie Dubourg te bedanken,” aldus Duval.

primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.