Stefaan Stouf & Joris Erard, Bulldog Rally - SS11 Llangywer

De 2de wedstrijd van het Brits Historic Rally Kampioenschap was een success voor Stefaan Stouf & Joris Erard die na 7 kp’s de 2de plaats behaalden na regerend Brits Historic Rally Kampioen David Stokes !

Nadat ze in hun vorige rally als 4de aankwamen op 2 minuten van de winnaar (Stokes), waren Stefaan & Joris deze keer gebrand op een beter resultaat.

Door hun goede voorbereiding was het duo vanaf de eerste kp mee in de strijd voor de overwinning in hun categorie. Het werd een secondenduel dat Stefaan & Joris uiteindelijk verloren met slechts 19 seconden.
 
Joris Erard: “We hadden ons goed voorbereid met de gedachte om toch in de top-3 te kunnen rijden. Ons Engels notasysteem blijkt héél goed te werken en vanaf de eerste kp was het vertrouwen er en konden we voluit rijden. Het was een mooie strijd met David Stokes, een strijd die we uiteindelijk verloren. Maar het is zeker geen schande om het onderspit te moeten delven tegen de regerende kampioen. Enkel op de allerlaatste kp hebben we wat tijd verloren wegens een defect met onze intercom waardoor Stefaan mij niet hoorde praten waardoor we in een haarspeldbocht gewoon rechtdoor gingen en bijgevolg even achteruit moesten rijden. Op naar de volgende waar we eens zullen proberen om Stokes te kloppen….”

 
 
primi sui motori con e-max

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.