• Home

Veertig teams voor een prestigeoverwinning!

De zomervakantie is goed en wel achter de rug! De deelnemers aan de European VW Fun Cup zijn hersteld van een prachtige 20ste editie van de 25 Hours en opnieuw klaar voor de strijd. Een veertigtal teams worden verwacht op het Circuit Jules Tacheny voor de Kronos 10 Hours of Mettet, waarvan de start zaterdag wordt gegeven om 12.30u. Een zege in de tweede langste race van het kampioenschap brengt natuurlijk meer glorie met zich mee dan een meer ‘traditionele’ wedstrijd…

Lees meer

Sam Dejonghe en Denis Dupont vol vertrouwen richting voorlaatste meeting.

Sam Dejonghe en Denis Dupont willen de succesreeks die ze bij de aanvang van de zomer hebben ingezet verder zetten. Aan het stuur van de SEAT Leon in de kleuren van het RACB National Team hopen ze tijdens de TCR Benelux-manche in Mettet opnieuw op het podium te finishen. De zomerpauze heeft het enthousiasme van de vertegenwoordigers van het RACB National Team binnen de TCR Benelux niet gedempt.

Lees meer

Mathieu Detry en Maxime Potty: "De druk hoog houden"

Aan het stuur van de VW Golf GTI TCR #52 van Team WRT waren Maxime Potty en Mathieu Detry de smaakmakers van de meest recente meeting van de TCR Benelux. In het kader van de Zolder Superprix scoorden de twee jonge wolven half juli het hoogste aantal punten, dankzij twee zeges en drie tweede plaatsen. Zo doen ze aan de vooravond van de vijfde seizoensmeeting in Mettet opnieuw helemaal mee in de titelstrijd.

Lees meer

Kronos 10 Hours of Mettet: Premiejagers.

De Kronos 10 Hours of Mettet, die komende zaterdag 23 september plaatsvindt (start om 12.30u), staat in het teken van de start van de tweede seizoenshelft voor de European VW Fun Cup. Voor de exotische trip naar het Italiaanse Adria en de Limburgse verplaatsing naar Zolder, oogt de afspraak op het Circuit Jules Tacheny de Mettet erg belangrijk voor de titelrace… en de premies aangeboden door de Belgian VW Club!

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.