• Home

Kronos 10 Hours of Mettet: Premiejagers.

De Kronos 10 Hours of Mettet, die komende zaterdag 23 september plaatsvindt (start om 12.30u), staat in het teken van de start van de tweede seizoenshelft voor de European VW Fun Cup. Voor de exotische trip naar het Italiaanse Adria en de Limburgse verplaatsing naar Zolder, oogt de afspraak op het Circuit Jules Tacheny de Mettet erg belangrijk voor de titelrace… en de premies aangeboden door de Belgian VW Club!

Lees meer

Le journal du Tour - Episode 1: Al veel grote namen op de deelnemerslijst!

Over iets minder dan twee maanden nemen de deelnemers aan de Tour de Belgique het op de gevarieerde en selectieve RT’s tegen elkaar op. Bij de vele teams die nu al hun deelname hebben bevestigd onder andere ook Robert Rorife-Guy Peigneux met een Volvo 121. Robert Rorife… Dat is een naam die bij rallyliefhebbers wel een belletje doet rinkelen.

Lees meer

Belgian Audi Club Team WRT grijpt de titels bij de Rijders en de Teams op de Nürburgring… na een uur lang spanning!

De spanning was van een ongelofelijke intensiteit op de Nürburgring, waar afgelopen weekend de vijfde en laatste manche van de Blancpain GT Series Sprint Cup plaatsvond. In die referentie voor wedstrijden met GT-wagens wist Belgian Audi Club Team WRT dat het mogelijk was om zowel de kroon bij de Teams als bij de Rijders mee naar huis te nemen, dankzij niet minder dan vier teams die mathematisch nog een kans maakten.

Lees meer

Nieuwe start voor de Kempenrally na 34 jaar!

Vierendertig jaar na de 16de Kempenrally, zal dit jaar nog een 17de editie volgen en wel op zaterdag 16 december 2017. De laatste editie van de traditionele seizoensopener van het nationale rallykampioenschap tijdens de vroege jaren ’80 werd destijds gewonnen door de Nederlander Paul Maaskant die met zijn Visa Chrono de eerste Belgische overwinning binnenhaalde.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.