Maar 3000 stuks van de Mini John Cooper Works GP

De MINI John Cooper Works GP destilleert de race-essentie van de moderne MINI. Geïnspireerd door de legendarische autosportprestaties van het merk, belichaamt dit model – beperkt tot slechts 3.000 stuks – maximale prestaties en compromisloze dynamiek.

Dit is direct te zien in het ontwerp van de auto: een puristisch maar zeer emotioneel exterieur en interieur visualiseren de GP-genen radicaler dan ooit tevoren. De MINI John Cooper Works GP volgt op de eveneens gelimiteerde John Cooper Works GP kleine series van 2013 en 2006.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws