RACB MCup kiest de Spa Rally als afsluiter van het seizoen 2020

Terwijl velen de plannen verder zetten voor een terugkeer van het Jobfixers Belgian Rally Championship, laat ook de RACB MCup van zich horen.

“Nadat het eerste deel van onze Cup in het water viel door de Covid-19 pandemie, kunnen we toch met trots aankondigen dat de Spa Rally 2020 wordt opgenomen in de MCup . Toch een fantastische rally als afsluiter van een zeer bewogen seizoen,” aldus het bestuur van de RACB MCup.

De MCup kon genieten van een deelname in Haspengouw, de voorlopig enige manche die dit jaar werd verreden. Daar kon Patrick Diels met de zege gaan lopen. Door de Spa Rally in hun programma op te nemen, telt hun seizoen toch vier mooie wedstrijden.

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws