Ga uitdagingen aan waar ze zijn!

Op 4 en 5 september zullen Cédric Cherain en Xavier Portier deelnemen aan de Rallye du Mont-Blanc Morzine aan het stuur van de gloednieuwe Peugeot 208 Rally 4.

In deze moeilijke periode waarin veel evenementen worden afgelast, is het belangrijk om alle uitdagingen aan te gaan, waar ze ook zijn. Vergis je niet: de strijd aangaan met jonge Franse wolven op hun jachtgebied is een grote uitdaging! Als het Franse Rallykampioenschap altijd coureurs heeft voortgebracht zoals Didier Auriol, François Delecour, Sébastien Loeb, Sébastien Ogier of recenter Pierre-Louis Loubet of Nicolas Ciamin, dan is dat niet zonder reden. Cédric en Xavier zullen veel moeten doen om gelijke tred te houden met de beste coureurs in de categorie, die al bekend zijn met de zeer veeleisende en zeer technische alpine proeven.

Ze zullen ongetwijfeld hun handen uit de mouwen steken en zullen graag laten zien dat hun snelheid niet is afgestompt door de te lange afwezigheid op de proeven. De 208 Rally 4, de nieuwste op het gebied van tweewielaangedreven rallyauto’s, heeft zijn kwaliteiten al getoond tijdens de eerste ronden van het Europees kampioenschap, en de bemanning is vastbesloten om het volledige potentieel te benutten op de bochtige wegen in de regio van de de Mont-Blanc. Er worden meer dan 20 auto’s verwacht in de klasse, een verder bewijs van de aantrekkingskracht van de 208 Rally Cup. De uitdaging wordt alleen maar spannender! Volg de prestaties van het Cherain-Portier team op de officiële rallywebsite.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws