Geen wijzigingen in top drie, etappe 11 ingekort

Yazeed Al Rajhi heeft zijn tweede ritzege beet, hij was snelste vandaag in zijn Toyota. Nasser Al-Attiyah moest 2min04 toegeven, Stéphane Peterhansel 2min53. Sainz en Przygonski eindigden op plaats vier en vijf.

Door de voorspelde weersomstandigheden zal de elfde etappe ingekort worden met 50 kilometer, de timing blijft hetzelfde.

In het algemene klassement zien we wat de top drie betreft geen wijzigingen. Peterhansel blijft aan de leiding met een voorsprong van 17min01 op Al-Attiyah. De Spanjaard Carlos Sainz blijft derde op 1u03:44. Przygonski en Roma vervolledigen de top vijf. (stand)

Foto: A.S.O./F.Gooden/DPPI

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws