Hoe doen de Belgen het in Touquet

Tussen het R5 geweld vinden we Maxime Potty en Loïc Dumont terug op een 13de plaats, in hun Ford Fiesta Rally 2 hebben ze 2min38 achterstand op de leider. Christophe Verstaen en Kris Botson zijn opgeklommen naar een mooie 23ste plaats. Nicola Stampaert en Kris De Moerloose moeten voorlopig vrede nemen met een 106de plaats in hun Ford Fiesta R5.

Twee Belgische teams kwamen aan de start met de Alpine A110 Rally RGT, Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen hebben het einde van dag één gehaald op een 50ste plaats. Het tweede duo Chris Vandamme en Kurt Declerck gingen van de weg af tijdens de laatste proef met aanzienlijke schade en opgave tot gevolg.

Bij de Clio’s zien we Tom Rensonnet en Renaud Herman als snelste Belgen op een 54ste plaats, Benoit Verlinde en Anton Dupan op een 57ste plaats, Gilles Pyck en Emile Mourisse op een 60ste plaats, Corentin Dozot en Kévin Dejonge op een 62ste plaats en Niels Reynvoet en Willem Verbeke op een 71ste plaats.

Jonas Dewilde en Ward Hanssens in de Peugeot 208 R2 hebben na de laatste proef nog twee plaatsen gewonnen en staan nu 96ste. Vincent Verstraete en Christophe Dewickere vinden we terug op plaats 113

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws