Acht evenementen voor de Supercar Challenge in 2022

V-Max Racing Management heeft dit weekend haar kalender voor het komende seizoen bekend gemaakt. Wederom zien we een kalender met de nodige afwisseling in bijvoorbeeld circuits, het type van het evenement maar ook een seizoen waarin VRM vier eigen events organiseert op onder andere circuit Zolder, Zandvoort en Assen.

Er wordt weer samengewerkt op de Supercar Madness evenementen met 402 Automotive. Hiermee werd in 2021 al gestart en dit resulteerde in evenementen met volop bezoekers die genoten van fantastische supercars, maar ook van de spannende races. Tijdens het evenementen op Zolder (Zolder Superprix) zien we alle raceklassen van VRM terug, de Porsche Carrera Cup Benelux is ook aanwezig op dit evenement. Een evenement waarbij de leukste en mooiste raceklassen van Nederland en België meedoen! Met het evenement Trophy of the Dunes wordt een evenement met een naam van oude grandeur in een nieuw jasje gestoken. Met alle VRM klassen bij elkaar en de nodige gastklassen wordt ook dit een evenement om zeker naar uit te kijken.


Test- en Persdag – donderdag 3 maart 2022

Op donderdag 3 maart op circuit Zolder wordt de officiële Test- en Persdag georganiseerd voor alle raceklassen van V-Max Racing. Tijdens deze dag is het circuit exclusief afgehuurd (geen geluidsbeperkingen!) voor alle rijders van de Supercar Challenge, GT&Protype Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup, Mazda MX-5 Cup en de M2 CS Racing Cup Benelux.

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws