Dakar Rally, Toyota aan het feest vandaag

Giniel De Villiers heeft vandaag de snelste tijd gereden op proef negen, hij was slechts negen seconden sneller dan zijn teamgenoot Henk Lategan. Nasser Al-Attiyah kwam als derde over de meet na 287 kilometer, hij moest 01:04 toegeven. Ekstrom heeft zijn draai gevonden en is opnieuw in de top vijf terug te vinden vandaag, 02:07 trager dan de snelste. Sébastien Loeb kwam 02:11 tekort om opnieuw de snelste te zijn en tijd terug te nemen op Nasser.


In het algemeen klassement vergroot de voorsprong van Al-Attiyah terug tot 39:05 op zijn Franse concurrent. Yazeed Al-Rajhi lijkt zicg vast te nestelen op plaats drie met een achterstand van 58:44 op de leider. Terranova en De Villiers vervolledigen de top vijf. (klassement)


Foto: A.S.O./G.Soldano/DPPI

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws