Foto’s: eerste album South Belgian Rally … en meer

Het was afgelopen weekend heerlijk druk en ook nu hebben de fotografen van RallyandRaces weer het beste van zich gegeven. Een eerste album van de tweede manche van het ‘Belgian Rally Championship’, de South Belgian Rally, staat reeds online en dit met dank aan de snelle vingers van onze fotograaf Lorenz Deschuyttere.

Album South Belgian Rally – Lorenz Deschuyttere

South Belgian Rally, Grégoire Munster

Ook Jeroen van Passel en Nikos Tsaknias waren ter plaatse, hun albums volgen vandaag of morgen.

Stéphane Lefebvre, South Belgian Rally
South Belgian Rally, Loubet

Maar dat is nog niet alles want er werd het afgelopen weekend nog rally gereden. Lorenz trok naar Moorslede voor de ‘Short Rally’ daar waar Gio met de ‘Rallye Sprint Soutenons Clèmence’ en de ‘Kronos 8 Hours of Mettet’, de eerste manche van de VW Fun Cup, twee events op één dag combineerde. Ook die albums mag u eerdaags online verwachten.

Paul Lietaer - Short Rally van Moorslede
VW Fun Cup, Mettet

Rest er nog te melden dat ook het laatste album van de Rally van Haspengouw online werd gezet.

Album Rally van Haspengouw – Hans Jacobs

Rally van Haspengouw, Jos Verstappen
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws