Audi maakt teams en piloten bekend voor Nürburgring 24

Eind mei is het weer zover: de etmaalrace op de mythische en onverbiddelijke Nürburgring. Vorig jaar ging de “Grello” Manthey Racing Porsche GT3 aan de haal met de overwinning, met de best geklasseerde Audi op P5. Het Duitse team wil dit jaar beter doen en doet weer beroep op enkele vaste, Belgische, waarden.

Audi Sport zet twee wagens in die fabrieksondersteuning zullen krijgen. Audi Sport Team Car Collection is de ene renstal, de andere Audi Sport Team Phoenix. Aan boord van de Car Collection-wagen vinden we niemand minder dan Christopher Haase (won reeds in 2012 en 2014), René Rast, Nico Müller en Patric Niederhauser.

De Team Phoenix-wagen is er eentje met een Belgisch tintje, want Audi zet zowel huisrijders Dries Vanthoor als Fréderic Vervisch in de wagen samen met Kelvin van der Linde en Robin Frijns.

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws