Eerste volledig vrouwelijk team in 25 jaar

Voor het eerst in 25 jaar zal een team, volledig bestaande uit vrouwen, deelnemen aan de TotalEnergies 24 Hours of Spa. De ‘Iron Dames’ met landgenote Sarah Bovy, Michelle Gatting en Rahal Frey zullen in de #83 Ferrari 488 GT3 in de Gold Cup bijgestaan worden door Doriane Pin.

Ook Iron Lynx Team Principal Andrea Piccini is in zijn nopjes met de deelname van zijn vier dames. “Om verschillende redenen kijken we uit naar de deelname aan de TotalEnergies 24 Hours of Spa. Het is zo’n ongelooflijk beroemd circuit en het feit dat de ‘Iron Dames’ voor het eerst in 25 jaar aan de start staan van dergelijke endurance-race is ronduit schitterend te noemen, iets waar Sarah, Michelle, Rahel en Doriane zeer trots op mogen zijn”.

(bron & foto: TotalEnergies 24 Hours of Spa – Iron Lynx)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws