Komend weekend Rallye TT des 7 Valleés d’Artois Pas-de-Calais

Wie van onverhard actie houdt moet komend weekend richting de streek van Fruges trekken, daar gaat de negende manche door van het TT-kampioenschap door. Donderdag en vrijdag staan de verkenningen gepland met eveneens op vrijdag de nodige keuringen.

Zaterdag begint het echte werk voor de teams met de proef van Ambricourt en Dennebroeucq, deze worden elk drie keer gereden. De eerste proef start om 9u11 en eindigen doen we op zaterdag om 16u51 met de start van de laatste proef.

Op zondag staan vijf proeven op het menu, drie keer Hezecques en twee keer Crequy. De start op zondag wordt gegeven om 9u02 en de laatste proef om 14u24.
Het leuke aan deze wedstrijden is dat je in principe alle proeven kan gaan bekijken daar er tussen iedere proef service is voorzien.

Alle info kan je hier bekijken.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws