2WD Trophy: Faustin Lahy mikt op dubbel

Met 17 deelnemers aan de start, is de 2WD Trophy goed bezet in de South Belgian Rally, de tweede manche van het Kroon-Oil BRC. Na zijn mooie overwinning in de Rally van Haspengouw, kan Faustin Lahy de dubbel scoren in Vresse-sur-Semois. Maar, ook Bruno de Wilde, tweede in de openingswedstrijd, mikt op een overwinning in zijn Renault Clio RS. Thomas Delrez bewees vorig jaar in de Spa Rally al dat hij de snelheid heeft om een manche van de 2WD Trophy te winnen. Dat kan zeker gezegd worden van Laurent Mottet, die bij Sébastien Loeb Racing een Peugeot 306 ging huren. Ook Bart Vandevelde, vierde in Sint-Truiden, wil goed scoren in Vresse-sur-Semois.

Outsiders zijn Jérôme Linchamps (206), Guy Grosjean (205), Olivier Delbruyère (Golf), David Schmetz (C2-R2), Laurent Vanton (Clio), Cédric Schmidt (Corsa), Eric Cognaut (Clio), Olivier Morelle (Escort Mk1), Grégory Vanherle (106), Philippe Hurdebise (Saxo), Frédéric Close (Clio) en Nicolas Vandervelde (106).

Foto BRC Media

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws