Album South Belgian Rally

Geen rally zonder onze fotograaf Lorenz Deschuyttere. Ook op de tweede manche van het Belgian Rally Championship kon je de RallyandRaces fotograaf langs de proeven tegenkomen. We laten je dan ook graag meegenieten van zijn werk.

Het complete album van de South Belgian Rally is terug te vinden op onze fotosite.

Onze foto’s kunnen tevens ook aangekocht worden, niet alleen via onze fotosite maar ook rechtstreeks via RallyandRaces. Volg ons op facebook!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws