Asian LMS: derde plaats alg. voor Gilles Magnus

Afgelopen weekend werden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi met een race op zaterdag en eentje op zondag de laatste twee races van de Asian Le Mans Series afgewerkt. Landgenoot Gilles Magnus deelde het stuur van de #42 Saintéloc Racing Audi R8 LMS GT3 met Christopher Haase en Alban Varutti.

Het trio finishte in de vier uur durende race op zaterdag op een tiende plaats en eindigde gisteren in de tweede race net naast het podium op een vierde plaats.

Na een overwinning in de eerste race (4H of Sepang) en een tweede plaats tijdens de tweede race in Sepang datzelfde weekend, kreeg het team in de derde race in Dubai met pech af te rekenen en haalde de finish niet. Door nu tiende en vierde te finishen in Abu Dhabi eindigen Gilles Magnus en co in de algemene eindstand op een derde plaats met 57 punten. De titel in GT ging naar de #91 Pure Rxing Porsche 911 GT3 R.

(foto’s met dank aan facebook Asian Le Mans Series)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws