Tom Boonen blikt vooruit op de Sezoensrally

Komend weekend staat de Sezoensrally op het programma, na de Rallye de Wallonie de volgende manche van het Belgian Rally Championship. Een maand geleden bracht Eric Dupain van ‘de Broodplank Communications’ samen met Tom Boonen het allereerste NAPA-magazine uit. Vandaag volgt de tweede editie en daarin hebben Tom en Eric het over die voorbije ‘Wallonie’ en kijken ze vooruit naar de ‘Sezoens’.
Mooi initiatief van Eric, het is eens wat anders …

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws