Sterke tegenstand voor leider Eddy Buntinx in 2WD Trophy

Na vier wedstrijden en vier interessante scores, mede dankzij de punten die hij scoorde in de klasse NAT3, heeft Eddy Buntinx zijn doel gerealiseerd. De Bocholtenaar staat op zaterdag 19 mei als leider in de 2WD Trophy aan de start van zijn thuisrally, de Sezoensrally. Een mooi resultaat met een Citroën Saxo VTS Gr.N waarmee hij al meer dan 20 jaar rally’s rijdt.
Maar, voor de overwinning in de 2WD Trophy is het vooral uitkijken naar het duel tussen de Renault Clio-rijders Christiaan Spelmans, de titelverdediger, en Faustin Lahy, winnaar in de TAC Rally. Outsiders voor de zege zijn Stefaan T’joens, Olrik Hanegreefs, Bart Vandevelde, Bart Schoenaers en Erik Vanwinckelen.

Faustin Lahy
Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws