Jonas Dewilde in Staden met Niels Reynvoet als co

Jonas Dewilde komt volgend weekend aan de start van zijn thuiswedstrijd: de Rally van Staden. Deze wedstrijd dient als voorbereiding voor de tweede seizoenshelft.
“Het is al van Ieper geleden dat we nog in de wagen zaten, een voorbereidingswedstrijd is dus wel handig. Bovendien hebben we heel wat lokale partners die we ook in de kijker willen zetten,” aldus Jonas die in Staden Niels Reynvoet naast zich krijgt.

“Ik had Jonas al aan het werk gezien in Wervik en wil hem graag proberen te helpen om nog te groeien als piloot. We gaan dus naast de nota’s ook nog wat tips proberen mee te geven.” Aldus Niels die pas begin september opnieuw met de C3 Rally 2 in actie komt.

Naar aanleiding van de Rally van Staden organiseert de supportersclub van Jonas Dewilde komende donderdag de tweede rallyhappening aan de The Bukowski Bar in Staden.
“Er is een DJ en veel frisse pintjes, cocktails, lekkere braadworsten en heel wat collega rallypiloten komen met hun wagen om deze aan het publiek voor te stellen,” aldus Jonas die bijzonder fier is op zijn uitgebreide supportersclub. “Het doet me echt altijd iets als ik deze bende zie staan langs de weg of in het service, en met hun blauwe kledij en hun vlaggen vallen ze ook meteen op.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws