Porsche zet de deuren van het museum terug open

Aanstaande dinsdag 12 mei 2020 opent het Porsche Museum weer zijn deuren. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het sinds 14 maart en dus acht weken lang voor het publiek gesloten geweest. De herstart van de museumactiviteiten zal in overeenstemming zijn met de vereisten van de federale regering en de deelstaat Baden-Württemberg voor de bescherming tegen het coronavirus. Dit omvat bijvoorbeeld een nieuw geleidingssysteem in het hele gebouw en dit om een ​​minimale afstand van 1,50 m tussen bezoekers te garanderen en ook het personeel ondergaat trainingen op het gebied van veiligheid op het werk met betrekking tot de hygiëne.

Aan de bezoekers zullen mondmaskers en ontsmettende spray ter beschikking gesteld worden. De openingsuren van het museum blijven ongewijzigd, nl. van dinsdag tot en met zondag van 09 tot 18 uur. Museumrondleidingen en didactische programma’s kunnen momenteel niet worden aangeboden. Ook de gastronomische ruimtes blijven gesloten. “We verlengen de geldigheid van de jaarkaarten met twee maanden, met de duur van de museumafsluiting tijdens de Corona-crisis”, kondigt Achim Stejskal aan.

Op de website www.porsche.com/museum informeert het museum over de huidige maatregelen en de opeenvolgende herstart van de bezoekersprogramma’s, die volledig aansluiten bij de officiële eisen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws