Zoals verwacht ook geen TBR rally 2020

De Team Bassin Roeselare besliste zonet dat ook hun editie op 11 en 12 juli niet zal kunnen doorgaan door de geziene maatregelen. Hiermee wordt de wedstrijd meteen verplaatst naar volgend jaar. De voorziene datum valt op 10 en 11 juli 2021.

Deze morgen waren er nog grote vraagtekens rond deze wedstrijd. De organisatie postte hierbij deze vaststelling; “Iedereen heeft de mond vol over de heropstart van voetbal, wielrennen en dergelijke… Maar wat met de autosporten? Waar blijven onze federaties om te lobbyen bij de bevoegde instanties? Tristesse tot en met…”

Hoe de autosport er zal uitzien voor komende maanden, is voor vele organisaties nog koffiedik kijken.

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws