Prototype van i20 N getest, Thierry Neuville aan de slag in Zweden

Hyundai Motor trok met zijn meest performante modellen, waaronder een gecamoufleerd prototype van de volledig nieuwe i20N, voor wintertesten naar het Zweedse Arjeplog. Onze Thierry Neuville reed er met de i20 WRC, de RM19 en de i20 N.

“Dat protoype van die volledig nieuwe i20N is een heel interessante auto,” aldus Neuville. “Zeer precies, makkelijk te controleren, de motor komt vlot op toeren en de wagen maakt een zeer interessant geluid. Ik kijk er naar uit om ermee te kunnen rijden in het WRC!”.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws