Nieuwe kalender voor de GT World Challenge Europe

Zou het kunnen dat we binnen enkele maanden terug van de autosport op Belgische en andere bodems kunnen genieten. Laat ons hopen en positief blijven natuurlijk.

SRO Motorsports Group moet hetzelfde gedacht hebben en kwam afgelopen vrijdag met een nieuwe, gewijzigde kalender voor de GT World Challenge Europe Powered by AW en GT4 European Series op de proppen. Er worden, allemaal op Europese circuits, vier endurance races gereden, variërend van drie tot 24 uren, vier sprint races en één testdag.

Hoogtepunt wordt natuurlijk de ‘Total 24 Hours of Spa’ van 22 tot en met 25 oktober.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws