Nieuwe datum voor de NWES GP in Most

De organisatie achter de NASCAR Whelen Euro Series en het bestuur van het circuit in het Tsjechische Most hebben vandaag aangekondigd dat de NWES GP, normaal gezien gehouden op 20 en 21 juni, maar uitgesteld wegens dat vervelende coronavirus, wordt verplaatst naar het weekend van 14 en 15 november.

“We zijn blij om onze fans eindelijk eens wat goed nieuws te kunnen brengen. De onderhandelingen verliepen in een aangename sfeer. Het feit dat beide partijen het beste voorhebben met de teams, deelnemers en ook de fans, maakte dat er vrij vlug een akkoord was. We zijn er dan ook van overtuigd dat de weersomstandigheden in november de pret niet kunnen drukken,” aldus Josef Zajicek, voorzitter van de raad van bestuur van het circuit ‘Autodrom Most’.

Zowel de manche in Italië als die in België en Duitsland behouden voorlopig nog hun initiële datum. Meer nieuws omtrent Engeland, Spanje en de race in Nederland volgt later.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws