Organisatie Rallye de Wallonie schrapt hun wedstrijd eind november

Donkere wolken hangen boven Rallye de Wallonie 2020. Nadat hun wedstrijd begin mei niet kon doorgaan wegens de COVID- 19 maatregelen, werd er een paar weken geleden aangekondigd dat men een herkansing krijgt op 28 en 29 november.

Maar de organisatie laat vandaag in een persbericht weten dat men besloten heeft om de wedstrijd niet meer verder te organiseren dit jaar. De moeilijkheden bij het reorganiseren van het evenement in november, tevens nog eens op één dag, lijken te ingewikkeld worden.

Na de vele annulaties van afgelopen maanden is dit natuurlijk een domper op de feestvreugde. Dit betekent dat het Jobfixers Belgian Rally Championship 2020 nu maar zes wedstrijden op de teller heeft in plaats van zeven. Hoeveel wedstrijden er dan uiteindelijk zullen meetellen voor het eindresultaat, zal later worden bekend gemaakt.

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws