WRC-held Neuville en regerend wereldkampioen Hansen doen mee aan ‘All-Star’ Magic Weekend

FIA World Rally Championship-superster Thierry Neuville en de verdedigende FIA World Rallycross-kampioen Timmy Hansen zijn de nieuwste grote namen in de line-up van de stellaire coureurs voor het blockbuster ‘All-Star’ Magic Weekend van volgende maand in Höljes in Zweden (2-5 juli) , aangezien het spraakmakende paar de krachten bundelt onder de LifeLive Nordic-vlag in de CrossCar / Crosskart-klasse.

Thierry Neuville: “Ik ben erg blij dat ik kan deelnemen aan dit zeer beroemde rallycross circuit en raceweekend. Ik volgde vorig jaar RallyX Nordic, wat erg interessant was, dus ik kijk er erg naar uit om nu zelf deel te nemen.

“Het biedt ons ook een geweldige kans om onze TN5 in de Scandinavische competitie te krijgen. Deze CrossCar is nog nooit eerder in Zweden gereden, dus het is een nieuw hoofdstuk voor LifeLive Nordic en de voortdurende ontwikkeling van onze auto – het ‘All-Star’ Magic Weekend zal een grote première voor ons zijn.

“We zijn ons er zeer van bewust dat het een enorme uitdaging voor ons team gaat worden; we hebben veel werk te doen, aangezien het een heel bijzondere markt is in Scandinavië en de meeste chauffeurs met hetzelfde automerk rijden. Daar willen we in de toekomst graag verandering in brengen, daarom komen we langs om wat kilometers te halen op deze speciale banen, die waarschijnlijk de beste rallycrossbanen ter wereld zijn.

Alle andere concurrenten hebben veel ervaring, dus we komen om een ​​eerste indruk te krijgen van de snelheid en de verbeteringen die zullen moeten worden aangebracht. Ik wil daar zijn om te laten zien dat we al vooruitgang hebben geboekt, en op persoonlijk vlak kijk ik erg uit naar het evenement en om achter het stuur te kruipen. Het is goed om weer in competitie te zijn! “

Foto: RedBull ContentPool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws