De Total 24 Hours of Spa die er … 25 worden

Opmerkelijk nieuws uit de hoek van de 24 Hours of Spa gisteren want de herfsteditie eind oktober dit jaar zal een once-in-a-lifetime event van 25 uren worden.

En dat heeft alles te maken met het feit dat net dat weekend het uur van zomer- naar wintertijd gaat. Drie uur ’s nachts wordt twee uur, voor het eerst in de lange geschiedenis van de race worden de 24 uren er dus 25.

Vanaf maandag 19 oktober kan de opbouw beginnen en installeren de teams zich. Op dinsdag vindt de traditionele ‘Total 24 Hours of Spa Bronze Test’ plaats. Een dag later, op woensdag, staan er off-track activiteiten op de agenda. Op donderdag wordt er getest, op vrijdag en zaterdagochtend is het de beurt aan de ‘support series’ (GT4 European Series, Lamborghini Super Trofeo, Formule Renault Eurocup, TCR Europe).

De Total 24 Hours of Spa starten zaterdag 24 oktober om 15.30 uur en eindigen … 25 uur later op zondag, eveneens om 15.30 uur.

Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de site (www.total24hours.com).

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws