Maserati en de Italiaanse driekleur

De Maserati Levante Trofeo en GTS, voorzien van de krachtige V8-motor, zijn de hoofdrolspelers die de herstart van Maserati symboliseren, en onderscheiden zich nu met een zeer speciale ‘livery’ als ode aan Italië. Een driekleurige band van groene, witte en rode strepen – aangebracht door de vaardige medewerkers van de paintshop in de fabriek in Modena – loopt over de motorkap en het dak, en onderstreept het ‘Made in Italy’ karakter van de modellen.

Prestaties en een aangeboren Italiaanse identiteit, gecombineerd met een niet aflatende toewijding op het gebied van innovatie en geavanceerde technologie, zijn waarden die altijd centraal hebben gestaan in het DNA van Maserati.

Vanaf juli maken vijf auto’s – drie Levantes Trofeo en twee Levantes GTS – voorzien van deze speciale Italiaanse livery hun opwachting in de belangrijkste steden van de EMEA-markt (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Aansluitend wordt de kleurstelling in alle internationale markten beschikbaar voor alle modellen binnen de huidige Maserati-range.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws