Audi onthult nieuwe look voor de Q5

De Audi Q5 is op de Europese markten ondertussen al jarenlang een van de bestverkochte SUV’s in het premium midsize-segment. Vandaag heeft Audi hem nog beter en aantrekkelijker gemaakt.
De geoptimaliseerde Q5 combineert een sportief karakter met uitstekende dagelijkse bruikbaarheid en biedt een brede waaier aan infotainment- en rijhulpopties. Het aangescherpte koetswerkdesign van dit bijzonder succesvolle model benadrukt de Q-identiteit en pakt als eerste ter wereld uit met een achterlichtcluster met digitale OLED-technologie.

Marktintroductie: herfst 2020

De Audi Q5 wordt gebouwd in de San José Chiapa-fabriek in Mexico en wordt in de herfst van 2020 op de internationale markten geïntroduceerd. De startprijs in België voor de Q5 40 TDI S tronic quattro is 51.800 euro inclusief btw.

Edition one: exclusieve look en speciale details

Klanten kunnen nu een speciale reeks bestellen van de hertekende Q5 met de naam ‘edition one’. Het koetswerkdesign is gebaseerd op dat van het S line-exterieur en wordt verder versterkt door het Black Trim Pack. De specifieke designelementen brengen sportieve accenten met een zwart Audi-logo voor- en achteraan en op de achterdeuren, zwarte dakrails en zwarte buitenspiegels en een carbon deurbekleding. Bij het instappen worden de Audi-ringen met ledlampen op de grond geprojecteerd. Het uitrustingspakket bestaat verder uit rode remklauwen, 19-duimse velgen en sportstoelen. De koetswerkkleuren zijn Glacier White en Myth Black, naast de nieuwe kleuren District Green en Ultra Blue.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws