RallyandRaces: terug van (eigenlijk niet) weggeweest

We moeten zo’n kleine 15 jaren terug in de tijd gaan, zolang is het al geleden dat de eerste fundamenten voor het ’toen nog onbekende’ gelegd werden. Autosport en fotografie waren de hoofdingrediënten van wat in 2007 de start was van de site RallyandRaces die in de jaren daarna enkel maar bleef groeien, zowel qua inhoud als medewerkers.

Begin 2017 vonden we het tijd om over te stappen van de toenmalige versie naar een nieuwe layout, gemaakt met andere software. Deze versie was al redelijk ver gevorderd, maar toch kozen we voor iets anders, nl. een samenwerking gecombineerd met RallyandRaces als fotosite. Een jaar later stopten we de samenwerking en RallyandRaces ging verder op facebook, met behoud van onze fotosite. Maar een website biedt nu eenmaal iets meer mogelijkheden en ons ontwerp werd terug van onder het stof gehaald en aangepast.

Niet alleen steekt RallyandRaces nu in een nieuwe layout, maar ook onze fotosite werd behouden, te bekijken door een simpele klik op foto’s. Dat wil zeggen dat we naast onze Facebookpagina, Instagram en twitter dus twee sites runnen.

De crew is fantastisch en de sfeer is bijzonder goed want dat is belangrijk bij RallyandRaces. Maar we zijn wel nog op zoek naar twee of drie extra medewerkers. Ligt jouw journalistieke interesse bij circuit of eerder rallycross, laat het ons dan zeker weten want we zoeken nog enthousiaste medewerkers. Aarzel niet!

Als laatste wensen wij u veel plezier toe hier op RallyandRaces …

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws