A new star is born

Veel organisaties hebben te kampen met het Covid-19 verhaal waardoor we onze hobby dit jaar wat in het water zien vallen. Het Trimard team blijft echter niet bij de pakken zitten en zoekt naar oplossingen om toch te kunnen proeven van leuke competitie op een veilige manier.

Op 31 oktober 2020 hebben ze een nieuw evenement in het leven geroepen: “The Trimard Star”. Reglement en info komen dit weekend online! (hier terug te vinden)

Veel succes Trimard team!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws