Ferrari di Roma, een echte schoonheid

Tijdens mijn bezoek aan Ferrari mocht ik genieten van de Ferrari di Roma, een rasechte GT. De naam van deze prachtige bolide kunnen we koppelen aan de hoofdstad van Italië: Rome. Het idee achter dit model moet ons doen terugdenken aan de Ferrari’s uit de jaren 50 en 60, alleen in een ultra modern kleedje en eveneens met ultramoderne technologie aan boord. Een 3.8l V8 met turbocompressor staat in voor een goeie 611 pk, dit in combinatie met de achttraps automatische transmissie met dubbele koppeling moet zorgen voor heel wat rijplezier!

Dit rijplezier is bereikbaar vanaf 197.000 euro!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws