Critérium Jean-Louis Dumont gewonnen door Cedric De Cecco, top drie binnen de vijf seconden

Superspannende strijd in Waremme voor de overwinning, uiteindelijk mocht Cedric De Cecco op het hoogste podium stappen, voor Niels Reynvoet die slechts één seconde moest toegeven. Jonas Langenakens eindigde knap derde op vijf seconden, hij gaf zo zijn co-piloot een leuke verjaardag. Proficiat trouwens Kenneth!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws