Grégoire Munster wint in Frankrijk

Bij onze Zuiderburen stond de Rallye Castine – Terre d’Occitanie op de kalender dit weekend met aan de start Grégoire Munster, Charles Munster en Filip Pyck.

Grégoire Munster mocht zich zopas tot winnaar uitroepen van deze onverhard wedstrijd, het Belgische team reed vijf snelste tijden bijeen op een totaal van elf proeven. (proef zes werd geneutraliseerd)

Charles Munster diende op te geven met mechanische problemen aan de Peugeot 208 R4.
Filip Pyck eindigde 26ste in de Mitsubishi Lancer EvoX.

Proficiat Grégoire en Louis!

Foto: BMA

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws