Opnieuw een sterke Grégoire Munster en Louis Louka

Rally Fafe Montelongo, goed voor 18 heel uitdagende proeven met een aantal Belgen aan de start dit weekend.

Grégoire Munster en Louis Louka reden andermaal een heel knappe wedstrijd en eindigden op de vierde plaats algemeen en namen daarbovenop de overwinning mee in het ERC 1 Junior klassement. Op proef negen draaiden ze zelfs de snelste tijd!

Algemene overwinning was voor Alexey Lukyanuk, tweede plaats Yoann Bonato en derde plaats Ivan Ares.

Amaury Molle eindigde 27ste in de Peugeot 208 R2. Guillaume de Mevius moest opgeven.

Eindstand

Foto: BMA

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws