Craig Breen zet orde op zaken

In de tweede ronde zette Craig Breen, die op KP3 eventjes wat tijd verloor door een afslaande motor, orde op zaken. Hij reed twee besttijden op rij en nam terug de eerste plaats voor zijn rekening.

Hij heeft nu 12.9 sec voor op Niels Reynvoet, en binnen de minuut volgen onder andere ook nog Adrian Fernemont, Kris Princen en Bernd Casier, beide laatstgenoemden goed voor een besttijd onder de Belgen.

Davy Vanneste verloor wat voeling met de top door een schuiver, maar kon zijn weg verder zetten. Ondertussen staan toch al heel wat bekende namen in het opgeverspark. Een kleine greep uit het aanbod: Grégoire Munster, Guillaume de Mévius, Pieter Tsjoen, Gert-Jan Kobus, Meirion Evans, Patrick Snijers, Jean-Baptiste Broekaert en Timothy Van Parijs.

Door de sortie van Gilles Pyck staat Charles Munster(Peugeot 208)stevig aan de leiding bij de Juniores. Hij heeft nu een voorsprong van 1’20” op Tom Rensonnet.

Bij de Historics blijft Bjorn Syx autoritair leider. Deveux volgt op 39 seconden, Lietaer kreeg al meer dan een minuut aan de broek.

In het Critérium blijft de top-drie bezet door Vandeloock, Catelin en Tsjoens.

Tekst en info: Margot Ureel.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws