Veel aandacht voor detail: de Audi TT S line competition plus

Nog sterker van karakter, nog sportiever – met de TT 45 TFSI introduceert Audi de nieuwe uitrustingslijn S line competition plus in het assortiment. Glanzend zwarte hulpstukken, grote wielen en een vaste achtervleugel zullen zeker de aandacht trekken. Het interieur wordt gedomineerd door Alcantara leer en contrasterende stiksels. Het sportieve hart van de TT 45 TSFI voldoet aan het nieuwste niveau van de Euro 6-emissienorm en levert 245 pk en 370 Nm koppel.

De Audi TT bewijst zijn bijzondere karakter al sinds zijn debuut in 1998. In zijn derde generatie, die sinds 2014 op de markt is, belichaamt de compacte sportwagen emotie en dynamiek in hun pure vorm. De nieuwe lijn “S line competition plus” gaat nu nog een stap verder. Hij is verkrijgbaar als een TT 45 TSFI met 180 kW (245 pk) en een S tronic met zeven versnellingen voor zowel de Coupé als de Roadster. De varianten met quattro-aandrijving zullen in het eerste kwartaal van 2021 te bestellen zijn.

De Audi TT S line competition plus is vanaf november te bestellen op de Belgische markt. In België beginnen de prijzen bij € 53.620 (Coupé) of € 55.980 (Roadster).

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws