Een 8ste zege in de Hemicuda lijkt moeilijk

Komende zondag start Andy Lefevere met startnummer 5 in de Hemicuda Rally, de wedstrijd waar hij vorig jaar reeds voor de 7de keer kon winnen. 

Dat gaat er niet inzitten zeker dit jaar?” lacht de piloot uit Staden. “Mocht ik op de eerste proeven een sratch kunnen rijden, dan laat ik die uitslag inkaderen.

Ik ben vooral blij dat we weer kunnen rijden, we gaan ons vooral amuseren zondag. De Hemicuda is een heel leuke wedstrijd, de proeven liggen me ook wel. Als ik de Porsche uithaal gaat het meestal regenen, maar voor zondag ziet het weer er nog redelijk uit en dat is wel eens tof voor de supporters!

De Hemicuda Rally zal de laatste wedstrijd worden voor de zaakvoerder van Yprauto. “Ik kijk er wel naar uit om zondag te rijden tegen nummer 1 en 2 van de wereld, maar met Ieper wil ik toch liever eens gaan kijken naar de WRC’s in plaats van zelf te rijden. We gaan de Porsche zondagavond in de garage zetten en zien wel waneer hij er volgend jaar weer uit kan.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws